I dag er det den sidste arbejdsdag inden juleferien sætter ind. Og før jeg sætter tænderne i julemaden og ser ungerne pakke gaver op med stor begejstring, vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske en rigtig glædelig jul med tak for året, der så småt er ved at være gået. 

I 2018 er dette website undergået en meget stor forandring, da det har fået tilføjet en betalingsdel.

Trial and error

Konceptet har været ændret lidt undervejs, men jeg føler nu, at der er kommet styr på den del med ét produkt – Premium – der giver adgang til alle betalingsartiklerne (godt 100 i skrivende stund).

Det er super enkelt og til at forholde sig til. Og på de interne linier, har det givet mig mulighed for at veksle mellem gode tips, råd og vejledning til Premium-abonnenter samt kommentarer, der er – og vil vedblive at være – frit tilgængelige.

Den opdeling nyder jeg.

Tilstræbt hjælpsomhed

En anden ting, jeg har arbejdet meget med i 2018 og stadig ikke er i mål med er at køre en tilstræbt hjælpsom linie. 

Jeg har skrevet på diverse websites gennem snart mange år, og jeg har helt sikkert også en vis mængde krasbørstige og hårde indlæg på samvittigheden. Og indimellem kan jeg stadig godt få lysten til at lave flere.

Men jeg forsøger at holde mig for god til det og hele tiden være konstruktiv. Og jeg håber, det lykkes nogenlunde. For det er det, jeg gerne vil være. 

Fokus på ‘hvorfor?’

Hvis jeg skal kigge lidt fremad mod 2019, håber og tror jeg på, at jeg på dette website i alt, hvad jeg skriver kommer til at fokusere endnu mere på ‘hvorfor?’ – forstå problemet, behovet, udfordringerne om du vil.

Jeg synes, jeg fornemmer, at der er sket et skifte, hvor flere og flere begynder at stille kritiske spørgsmål til, hvad det rent faktisk er for udfordringer eller problemer, vi forsøger at løse med teknologi fremfor bare at være begejstret for teknologien i sig selv.

Det er en positiv udvikling. For det er i mine øjne den bedste måde at realisere potentialet i ny teknologi på: Ved at forstå, hvad det er, man sigter efter at ramme, før man fyrer kanonen af.

Så det vil jeg også selv prøve at gennemføre her på websitet i 2019.

RIGTIG GLÆDELIG JUL!

(Foto: Pixabay.com)