Nu med premium produkter

Godt indhold er værd at betale for. Fordi det gør en klogere og giver én mulighed for at komme videre i ens eget liv med de problemstillinger, man tumler med her og nu, og hvor det gode indhold kan være en del af løsningen.

Det har været mit mantra længe. Det var det som digital direktør i Berlingske Media, hvor jeg som koncernansvarlig for betalt digitalt indhold gik forrest i det skifte, der efter min mening var og er helt nødvendigt for at finde fremtidens forretningsmodel. Og det er grunden til, at jeg i dag her på websitet laver en softlancering af en række nye betalingsprodukter.

To nye videncentre

Fremover kan du købe et års adgang til en række videnscentre for den nette sum af 499 DKK/år + moms. De første to videnscentre er “Den effektive digitale strategi”, der tager udgangspunkt i min bog af samme navn, der udkom i november måned, og “Din nye forretningsmodel”, der trækker på min store viden og erfaring omkring digital forretningsudvikling, Business Model Canvas, Value Proposition Design, Lean Startup og meget mere.

Med et medlemskab får du adgang til alt det indhold, jeg publicerer indenfor disse emner. Kategorierne fremgår af produktbeskrivelserne. Det betyder også, at fra og med i dag vil artikler og andet fremtidigt indhold i disse kategorier være låst af og således kun være tilgængelige med abonnement.

Udover adgang til artikler får betalende medlemmer også adgang til dedikerede fora, hvor jeg selv deltager med Q&A på emnespecifikke spørgsmål fra tid til anden. Det giver dig som betalende medlem en mulighed for i ny og næ at få et godt råd med på vejen på helt specifikke spørgsmål. Det er IKKE det samme som 24/7 support, og jeg vælger selv de debatter, jeg indgår i. Bare så det er helt på det rene.

Planer for fremtiden

I tillæg til videnscentrene lancerer jeg også i dag en række produkter i relation til min bog om “Den effektive digitale strategi”, ligesom du kan købe et foredrag med mig om selvsamme emne. Betaling foregår med enten kreditkort eller via faktura efter levering (gælder for foredrag).

Der vil løbende komme andre produkter til, ligesom der vil komme et par nye videnscentre. Det er vigtigt for mig at pointere, at dette skal ses som et supplement til alt andet, jeg laver, og at jeg derfor ikke er ude i at være billigst i markedet, gøre mig specielt til eller andet. Jeg tænker bare, at de, der har lyst til at bidrage for at få min viden, indsigt og hjælp, skal have lov til det, mens resten skal være hjertelig velkommen til at følge med i de andre ting, jeg publicerer her på siden som f.eks. kommentarer, der vil være en af de kategorier, der vedbliver med at være gratis.

Jeg håber, du vil give et medlemskab en chance og ser frem til en god og værdiskabende dialog her på websitet.