Når jeg byder mig til som én, der kan hjælpe jer med at skabe udvikling via et innovations-forløb, sker det med afsæt i en klar filosofi.

I skal turde tage udgangspunkt i jeres kunder.

Én af de ting, jeg igen og igen ser gå galt med innovative tiltag er, at udgangspunktet for dem er forkert. Alt for mange har en opfattelse af, at det svære er at få idéen, og derefter handler det kun om at eksekvere på den. Det er helt forkert.

Det svære er at få den rigtige idé. Og hvordan får man den, når målet dybest set er at skabe noget, ens kunder gerne vil betale for? Det gør man i sagens natur ved at tage udgangspunkt i ens kunder – eksisterende som dem, man gerne vil have fat i. Og så starte med en forståelse for dem og deres behov, før man begynder at udvikle et produkt eller en service til dem.

Så der starter jeg. Altid. Og det er en forudsætning for at arbejde med mig, at I har det lige sådan. At I er indstillet på at stille spørgsmålstegn ved alt det, I tror, I ved om dem – før vi via nye indsigter har fået en så tæt på absolut vished som muligt for, at det faktisk også er sådan, det er.

I skal stole på mine erfaringer

Noget af det, der gør mig til en rigtig stærk og god rådgiver er, at jeg har årelang erfaring i præcis den type problemstillinger, I sidder og arbejder med til daglig. Sandsynligheden taler for, at jeg enten selv har prøvet dem tidligere fra andre jobs eller har været tæt på nogle, der sad med dem og har skullet hjælpe dem med at komme godt videre.

Én af grundene til, jeg holder af at fungere som rådgiver for andre er, at jeg rigtig gerne vil hjælpe mine kunder med at undgå at begå de samme fejl, som jeg har begået undervejs. For naturligvis har jeg begået mange. Det gør man, når man har arbejdet med noget i 20 år og indenfor en branche, hvor hastig forandring har set ud til at være den eneste konstante faktor.

Mit fornemste mål for mit arbejde med jer er at hjælpe jer med at undgå kostbare fejltagelser. Fjerne noget af risikoen ved innovation – og få langt bedre resultater.

I skal være indstillet på at lære

Det næstvigtigste i mit arbejde er, at I lærer noget af mig og det forløb, vi sammen gennemgår. Jeg ser meget mig selv som en fødselshjælper, der via et forløb, jeg faciliterer og hjælper jer med gerne skulle gøre jer selvhjulpne, når vi er færdige.

Rigtig mange af de ting, vi arbejder med, når det gælder innovation, er ikke raketfysik. I virkeligheden er mange af tingene nøjagtig de samme, som de ting, I allerede gør i jeres virksomhed. Jeg hjælper jer bare med at tage tingene i den mest optimale rækkefølge og få de bedste resultater ud af det.