Jeg (om)bygger forretningsmodeller og skaber sammenhæng mellem reelle kundebehov og værdiskabende digitale produkter og services. Samtidig hjælper jeg jer med at gøre det digitale område til et langt mindre risikofyldt farvand, end I har været vant til. Med mig ombord får I maksimal ‘Value for Money’.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad det er, der gør, jeg mener, jeg er den, I har brug for til at hjælpe jer godt på vej.

Baggrund

Med mere end 15 års digital ledelseserfaring, er der stor sandsynlighed for, jeg har stået overfor lignende udfordringer, som dem, I står overfor. Og også har nogle bud på, hvordan man kan komme godt videre. Læs mere.

Uddannelse

Min uddannelse i innovation har jeg bl.a. fået ved Alexander Osterwalder og Yves Pigneur, mændene bag bestsellerne “Business Model Generation” og “Value Proposition Design”. Og min oprindelige uddannelse som journalist er et uvurderligt gode i forhold til at hjælpe jer med at afdække reelle potentialer. Læs mere.

Filosofi

Gennem årene har jeg oparbejdet nogle principper, jeg tror på er afgørende for, om man kan lykkes med reel digital innovation eller ej. Dem bringer jeg ind – og insisterer på – i alle projekter. Læs mere.

Arbejdsmetoder

Når jeg arbejder på et projekt sammen med jer sker det med udgangspunkt i et stærkt og gennemprøvet rammeværk, der giver den fleksibilitet i eksekveringen, der er helt nødvendig, når man arbejder med innovation. Læs mere.

Interesseret i at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig?

  • Ring på +45 2628 1976 eller
  • Skriv på mads(at)further.dk.

Så aftaler vi en uforpligtende kop kaffe.

Nøgleord: Business Model Generation, Value Proposition Design, Lean Startup, Pretotyping, Forretningsudvikling, Strategi, Produktudvikling, Konceptudvikling, Business Management, KPI, Performance, Forretningsprocesser, Optimering, Innovation, Idéudvikling, Online, Medier, Digital, Web, Mobil, Analyse