Ydelser

Står du med en digital udfordring, du gerne vil have hjælp til at finde en løsning på, findes der flere måder, hvorpå jeg kan hjælpe dig.

Nedenfor finder du en liste over nogle af de mest almindelige typer af opgaver, jeg kaster mig over fra små opgaver til store projekter.

  • Foredrag & kurser

Alt fra én times oplæg om et aktuelt emne i krydsfeltet mellem teknologi og forretning til flere dages skræddersyet kursus i innovationsmodeller. Læs mere.

  • Design Sprint

5 dages intensivt forløb, hvor vi tager en konkret udfordring under indgående behandling og ender med at teste en mulig løsning på rigtige kunder. Læs mere.

  • Optimization Sprint

2 ugers review af din eksisterende digitale forretning, platform, positionering og organisation med henblik på at anvise mindst 10 bud på værdiskabende forbedringer. Læs mere.

  • Innovation Sprint

12 ugers forløb hvor vi arbejder intensivt med hele innovationsrejsen fra overblik over marked og muligheder over kundeindsigt til prototyper og test af samme. Læs mere.

Hvis dit projekt ikke falder naturligt ind på listen, kan det sagtens være, jeg kan hjælpe dig alligevel. Det er i hvert fald en dialog værd. Find mine kontaktdetaljer i kolonnen til højre, og lad os tage en uforpligtende indledende snak.